دکورپرداز
دکور پرداز

روز آرام دلار

روز آرام دلار

ارزش دلار کم نوسان باقی ماند.


به گزارش دکور پرداز به نقل از رویترز، جمهوری خواهان مخالفت خویش را با لایحه پیشنهادی ۳.۵ تریلیون دلاری دولت بایدن علنی تر کرده اند. گریگ مورفی- سناتور کارولینای شمالی- با اشاره به اینکه چنین اقدامی بیشترین جنبه تبلیغاتی دارد گفته است باید مواظب رعایت انضباط مالی توسط دولت باشیم. او همینطور اظهار داشت که به درخواست دولت برای موافقت با افزایش سقف بدهی رای منفی خواهد داد. پیش تر میچ مک کانل- رهبر جمهوری خواهان در سنا گفته بود به درخواست دولت برای افزایش سقف بدهی ها رای مثبت خواهد داد.
سخنان جدید جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا نشان داده است که این نهاد درحال آماده شدن برای عصر بعد از کرونا است. پاول با اشاره به اینکه رکود اقتصادی ناشی از کرونا یکی از سنگین ترین ولی گذراترین رکودهای تاریخ معاصر آمریکا بود، بر لزوم شتاب بخشیدن به فعالیتهای اقتصادی سخن گفت. در ۱۸ ماه اخیر نتایج کرونا به صورت کامل بر روی اقتصاد آمریکا تأثیر گذاشته است اما با عنایت به بهبود چشم گیر وضعیت بهداشتی، انتظار می رود تا آخر سال شاهد عادی شدن شرایط باشیم.
شواهد از آن حکایت می کند طی ماههای آینده شدت حجم نقدینگی تزریق شده توسط بانکهای مرکزی به بازار کاهش پیدا خواهد نمود که این مسئله به نوبه خود در مهار تورم تأثیر زیادی خواهد داشت. هم بانک مرکزی آمریکا و هم بانک مرکزی اروپا از تصمیم خود برای پایان دادن تدریجی به رویکرد فعلی که از زمان شدت گرفتن انتشار کرونا اتخاذ شد، اطلاع داده اند. انتظار می رود از نیمه دوم سال آینده شاهد افزایش نرخ بهره از محدوده پایین فعلی باشیم.
چین به تلاشهای خود برای جهانی شدن یوان شدت بخشیده و در همین راستا، بانک مرکزی این کشور اعلام نمود درحال کوشش برای ترغیب شرکای تجاری و سرمایه گذاری این کشور جهت استفاده از یوان در مبادلات دو جانبه است. چین پیشتر قراردادی را با کشورهای عضو اتحادیه جنوب شرق اسیا به امضا رسانده بود که بر مبنای آن، معافیت ها و مشوق هایی برای تجارت بر حسب یوان در نظر گرفته شده بود. چین همینطور از افزایش سهم یوان از بازپرداخت های بین المللی اطلاع داده است.
افزایش سریع میزان بدهی های دولت آمریکا، ابهاماتی را در مورد چشم انداز آتی اقتصادی این کشور بوجود آورده است بخصوص آنکه دولت بایدن مجبور خواهد شد رویکرد محتاط تری در پشتیبانی از کسب و کارهای صدمه دیده از کرونا اتخاذ کند. کسری بودجه دولت آمریکا به ۲۸.۵ تریلیون دلار رسیده و این در شرایطی است که مقامات دولت بایدن تلاش دارند تا قانون گذاران را برای تصویب یک لایحه ۳.۵ تریلیون دلاری مجاب کنند. با عنایت به این وضعیت و مخالفت تعداد زیادی از نمایندگان هر دو حزب، احتمال تصویب این بسته پایین است.
با ریشه کن نشدن کرونا، موسسه رتبه بندی فیچ در گزارشی اعلام نمود برآورد خود از متوسط رشد اقتصادی جهان را کاهش داده است. طبق اعلام فیچ، متوسط رشد اقتصادی جهان امسال ۶.۳ درصد خواهد بود که نسبت به برآورد قبلی ۰.۳ درصد کمتر شده است. فیچ در گزارش خود با اشاره به اینکه محدودیت های بوجود آمده در زنجیره تأمین برقراری تعادل بین عرضه و تقاضا را دشوار خواهد ساخت، از بیشتر شدن نرخ تورم کشوهای مختلف همچون آمریکا در ماه های پیش رو اطلاع داد.
چشم انداز خوب اقتصادی چین سرمایه خارجی زیادی را به خود جذب کرده تا جایی که داده های انتشار یافته از جانب وزارت بازرگانی این کشور نشان داده است که سرمایه گذاری خارجی مستقیم در چین در هشت ماه سال جاری به ۷۸۵.۰۵ میلیارد یوان ( ۱۱۳.۷۸ میلیارد دلار) رسیده که این رقم در مقایسه با مدت مشابه منتهی به سال قبل ۲۵.۸ درصد افزایش نشان داده است. بیشترین افزایش در سرمایه گذاری خارجی طی این مدت در ارتباط با کشورهای عضو اتحادیه آ. سه. آن با ۳۶.۸ درصد کل سرمایه گذاری ها بوده است.
وضعیت بازار کار بهتر شده و این مسئله روی موقعیت پوند مقابل دلار تأثیر مثبتی خواهد داشت: مرکز آمار انگلیس اعلام نمود که نرخ بیکاری این کشور در ۱۲ ماه منتهی به جولای با ۰.۱ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه ماه قبل به ۴.۶ درصد رسید که ۰.۱ درصد کمتر از انتظار کارشناسان قبلی و کمترین بیکاری ثبت شده در این کشور طی ۱۲ ماه اخیر بوده است. از طرفی هم شمار بیکاران این کشور طی این مدت با ۸۶ هزار نفر کاهش به یک میلیون و ۵۵۰ هزار نفر رسید.
به نظر نمی رسد جروم پاول- رئیس کنونی بانک مرکزی آمریکا- کار دشواری برای کسب رای اعتماد سنا و باقی ماندن در این کرسی داشته باشد؛ بخصوص آنکه وی دارای پشتیبانی چهره های قدرتمند جمهوری خواه هم هست و ژانت یلن- وزیر خزانه داری- به صراحت از وی حمایت کرده است. پاول که با وجود اختلاف دیدگاه فراوان با ترامپ در دوره ریاست جمهوری وی به ریاست بانک مرکزی رسید، در هفته های اخیر بر لزوم آخر تدریجی به سیاست های انبساطی و حمایتی تاکید کرده است.
در حالیکه مخالفت جمهوری خواهان با لایحه پیشنهادی دولت بایدن برای اجرایی شدن یک بسته عظیم محرک ۳.۵ تریلیون دلاری بالا گرفته است، دموکرات ها در کنگره از پیش نویس طرحی رونمایی کردند که نرخ مالیات را افزایش خواهد داد تا بخشی از هزینه های این طرح تامین گردد. تلاشی که کاملا در تضاد با نظر جمهوری خواهان در کاهش مالیات است و در صورت تصویب، نرخ مالیات بر درآمد را به ۲۶.۵ درصد و برای شرکت ها به ۳۹.۶ درصد افزایش خواهد داد.
تابحال بیشتر از ۲۳۱ میلیون و ۱۸۹ هزار و ۶۰۹ مورد مبتلا شدن به کرونا گزارش شده است که در این بین چهار میلیون و ۷۵۵ هزار و ۴۰۹ نفر جان خویش را از دست داده اند. در میان کشورهای مختلف، بالاترین تلفات در ارتباط با آمریکا با ۷۰۵ هزار و ۸۳۰ نفر، برزیل با ۵۹۳ هزار و ۶۹۸ نفر، هند با ۴۴۶ هزار و ۹۴۸ نفر، مکزیک با ۲۷۴ هزار و ۷۰۳ نفر و روسیه با ۲۰۳ هزار و ۹۵ نفر بوده است.
گریگ مخوروس - استراتژیست ارشد ارزی در موسسه کارمینیاک - اظهار داشت: معلوم نیست که چه زمانی شاهد بازگشت مجدد نرخ تورم در کشورهای مختلف به محدوده هدف دو درصدی خواهیم بود اما با بالا باقی ماندن نرخ تورم، انتظارات تورمی هم نسبت به پیش از آغاز کرونا به میزان قابل توجهی بیشتر شده است. در این شرایط، دارایی های امن مقصد جذابی برای سرمایه گذاری باقی خواهند ماند و رشد قیمت دارایی های پرریسک تر آهسته خواهد بود.
شاخص دلار (نرخ های فوق بر حسب ساعت پایانی معاملات بازارهای ارزی نیویورک محاسبه شده است)
شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می گیرد، در معاملات امروز با ۰.۰۱ درصد افزایش نسبت به روز گذشته در سطح ۹۳.۲۷۰ واحد بسته شد. (شاخص دلار معمولاً در مقابل شش ارز مهم جهانی یا ۱۰ ارز برتر جهانی بیان می شود که شاخص دلار در گزارشات ایسنا، شاخص ۱۰ ارزی و در بردارنده تغییرات قیمتی دلار مقابل ارزهای: یورو، پوند انگلیس، روپیه هند، دلار استرالیا، دلار کانادا، دلار سنگاپور، فرانک سوییس، رینگت مالزی، ین ژاپن و یوان چین است).
نرخ برابری هر فرانک سوئیس هم معادل ۱.۰۸۱ دلار اعلام گردید.
ارزهای اروپایی
در تازه ترین دور از معاملات، پوند با ۰.۳۱ درصد کاهش نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۳۶۷ دلار مبادله شد. یورو ۰.۰۵ درصد پایین رفت و با ماندن در کانال ۱.۱۷ به ۱.۱۷۱ دلار رسید.
ارزهای آسیایی
در معاملات بازارهای ارزی آسیایی، هر دلار با ۰.۰۴ درصد کاهش به ۱۱۰.۷۴۶ ین رسید. در مقابل همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۳۷۷ دلار مبادله شد. همینطور نرخ برابری دلار معادل ۶.۴۶۶ یوان چین اعلام گردید.




منبع:

1400/07/04
11:35:34
0.0 / 5
1313
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
دکور پرداز
decorpardaz.ir - مالکیت معنوی سایت دكور پرداز متعلق به مالکین آن می باشد