گفت وگو با تهیه كننده فیلم بامبولك
ماجرای سانس کم و سینمای کودکی که جدی گرفته نمی شود
به گزارش دکور پرداز، تهیه کننده فیلم سینمایی «بامبولک» با گله از سانس های سینما برای فیلمهای حوزه کودک و نوجوان اظهار داشت: ما سانس های کمتری در سینماها داریم و اگر تبلیغات به کمک فیلمهای حوزه کودک و نوجوان نیاید کار زمین خواهد ماند بناراین در روزهای تعطیل اگر سانس فیلمهای کودک بیشتر باشد بطور قطع فروش بهتری خواهیم داشت.
بهروز مفید - تهیه کننده فیلم «بامبولک»- در گفت و گویی با ایسنا در مورد محتوای این فیلم موزیکال کودک که اینروزها روی پرده است، اظهار داشت: این فیلم برپایه مبحث فرزندآوری ساخته شده است، اما فرزندآوری در این فیلم بگونه ای نمایش داده می شود که یک بخشی از آن متوجه والدین است و بخش دیگری از آن ترغیب حس برادر و خواهر داشتن در میان کودکان است. در واقع ما سعی کردیم اثری تولید نماییم که کودکان با تماشا آن متوجه شوند داشتن برادر و خواهر تا چه اندازه خوب است.
وی افزود: گاهی اوقات ما می خواهیم یک فیلم در مورد کودکان بسازیم آن وقت باید ملاحظات ما متناسب با فضای کودکان باشد اما یک زمانی مثل فیلم «بامبولک» می خواهیم فیلمی در ارتباط با کودکان بسازیم آنگاه باید در محتوا حواسمان به گروه سنی بزرگسال هم باشد ازاین رو ما در این فیلم تلاش کردیم هر دو طرف را در فیلم خود هدف قرار دهیم. در واقع شما اگر بخواهید هر فیلمی در ارتباط با کودکان و خانواده بسازید باید فضای کار را کودکانه طراحی کنید.
این تهیه کننده تصریح کرد: خیلی از فیلمهای کودک و نوجوان ما درحال فضاسازی و تصویرسازی کودکانه هستند در حالیکه ما تلاش کردیم در کنار جذابیت تصویری پیام هم به مخاطبین منتقل نماییم، حس خوب داشتن برادر و خواهر در فیلم ما کاملا محسوس است و کودکان در انتها فیلم ما با این سوال روبه رو می شوند که چرا باید تنها باشند و برادر و خواهری نداشته باشند؟!
مفید در مورد انتخاب اکران نوروزی برای فیلم «بامبولک» هم خاطرنشان کرد: ما در مورد زمان اکران این فیلم به نظرم بهترین زمان را انتخاب کردیم، از آنجاییکه فیلم ما در ارتباط با کودکان و نوجوانان است پس حتما والدین باید فرزندان خویش را به سینما ببرند، ازاین رو ماه رمضان و ساعات بعد از افطار زمان مناسبی برای خانواده ها فراهم می آورد که به سینما بروند، همینطور ایام نوروز و تعطیلی هم زمان خوبی برای فراغت خانواده ها با فرزندان شان است.
وی ادامه داد: به غیر از مبحث تعطیلی و فراغت خانوادگی اکران نوروزی تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، یعنی در این بازده زمانی مدارس باز است و این فرصت خوبی است که ما فیلم را اکران نماییم. به هر حال جامعه هدف ما کودکان یا همان دانش آموزان مدارس ابتدایی هستند که در روزهای مدارس می توانند به تماشای فیلم بروند.
این تهیه کننده در مورد تبلیغات فیلم «بامبولک» هم خاطرنشان کرد: خوشبختانه شبکه پویا در تبلیغات این فیلم بسیار به ما کمک کرد، البته نگاه مدیریت شبکه پویا به کارهای حوزه کودک و نوجوان خیلی خوب است و به غیر از فضای تجاری به موضوعات در رابطه با کودک و نوجوان بعنوان یک رسالت نگاه می کنند و به فیلمها و انیمیشن های داخلی توجه خاصی دارند.
وی در مورد استفاده از تکنیک تلفیق انیمیشن و عروسک گردانی در این فیلم هم توضیح داد: فیلم بامبولک چهارمین تجربه کودک من بود، در تجربه اول یعنی فیلم «دزد و پری ۱ و ۲» تجربه کار رئال داشتم، در تجربه سوم یعنی «بام بالا» هم فضای عروسکی را تجربه کردم اما در بامبولک تلفیقی از فضای رئال، عروسکی و انیمیشن را همزمان داریم. ترکیب آخر به فرهنگ ایرانی نزدیک تر است و به نظرم مخاطب حس بهتری با فیلم خواهد داشت.
این تهیه کننده در ادامه تصریح کرد: فضای رئال و عروسکی بومی ایرانی است و به نظرم با فرهنگ ما همخوانی بیشتری دارد. رقابتی هم اگر در این فضا قرار باشد شکل بگیرد بین محصولات ایرانی خواهد بود اما در فضای انیمیشن رقابت با فیلمهای خارجی است که در فضای رقابتی جلوتر از ما هستند ولی فضای رئال بومی تر است و اگر بتوانیم از فضای انیمیشن و رئال با هم همزمان استفاده نماییم می تواند موفقیت بیشتری بهمراه داشته باشد.
وی از تمایل خود برای ساخت فیلم «بامبولک ۲» هم اطلاع داد و اظهار داشت: به دنبال این هستم که با یک محتوا جدید بامبولک ۲ را بسازیم اما منتظر بازخورد مخاطبین از فیلم درحال اکران هستیم.
این تهیه کننده در ادامه با گلایه از سانس های سینما برای فیلمهای حوزه کودک و نوجوان تصریح کرد: ما در سانس های کمتری سینماها قرار داریم و اگر تبلیغات به کمک فیلمهای حوزه کودک و نوجوان نیاید کار زمین خواهد ماند. در روزهای تعطیل اگر سانس فیلمهای کودک بیشتر باشد بطور قطع فروش بهتری خواهیم داشت. اگر وزارت ارشاد حداقل در بعضی سینماها حمایت کند که سانس های بهتری را به ما بدهند بطور قطع اتفاقات بهتری برای فیلم رقم خواهد خورد.
مفید اظهار نمود: فضای کودک ما قشر وسیعی از جامعه را در بر می گیرد ولی تولیدات فرهنگی کمی برای این گروه سنی داریم، همینطور فضا را برای کارهای خارجی و دسترسی به آنها باز گذاشته ایم در حالیکه اگر حمایت لازم را از فیلمهای این حوزه داشته باشیم سرمایه گذاران بیشتری پای کار می آیند.
این تهیه کننده در انتها مطرح کرد: یکی از اشکالات ما اینست که در سبد فرهنگی خانواده ها کار کودک کم است در حالیکه سینما ما می تواند با هزینه بازیگر و تولید کمتر آثار بیشتری در این عرصه تولید نماید و در پخش خارجی هم وارد شود، چونکه زبان کودک در میان همه کشورها مشترک است و اگر به این حوزه دقت کنیم از نظر انتقال فرهنگ و برگشت مالی اتفاقات خوبی رقم می خورد.
منبع: decorpardaz.ir
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب