از فناوری های RegTech تا تأمین مالی زنجیره تولید در همایش پولی و ارزی
به گزارش دکور پرداز، نشست خبری سی ودومین همایش سالانه سیاستهای پولی و ارزی با محور اعتلای حکمرانی پولی و بانکی روز شنبه ۲۰ اردیبهشت با حضور کوروش پرویزیان، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی، برگزار گردید.
به گزارش دکور پرداز به نقل از مهر، کوروش پرویزیان، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی، در نشست خبری روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، جزئیات سی ودومین همایش سالانه سیاستهای پولی و ارزی را شرح داد. این همایش با عنوان «اعتلای حکمرانی پولی و بانکی با نگاهی به اسناد بالادستی» در ایام دوشنبه و سه شنبه، ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت ماه، در مرکز همایش های بانک مرکزی برگزار می گردد.
به گفته پرویزیان، محورهای اصلی این همایش شامل ارتقاء حکمرانی در سیاستگذاری پولی، ارتقاء حکمرانی در سیاستگذاری ارزی، بهبود حکمرانی در سیاستهای تأمین مالی و اعتباری، بررسی نقش تکنولوژی های جدید مالی در حکمرانی پولی، ارزی و بانکی، راهکارهای کاهش ناترازی ها و تقویت سیستم بانکی، راهبردهای تنظیم گری مبتنی بر ریسک و ارتقاء نظارت مؤثر، برنامه های اصلاح، بازسازی و گزیر در سیستم بانکی و هوشمندسازی نظام تنظیم گری و نظارت بر عملکرد نهادهای تحت نظارت بانک مرکزی است.
او در ادامه اضافه کرد: در این رویداد، چهار سخنرانی کلیدی از جانب مقامات ارشد اقتصادی کشور عرضه خواهد شد. محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی؛ سید حمید پورمحمدی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور؛ سید رحمت الله اکرمی، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی؛ و محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، سخنرانان اصلی این بخش هستند.
به گفته پرویزیان، ده نشست تحلیلی در دو سالن همایش برگزار می گردد. ترکیب سخنرانان این نشست ها شامل مدیران بانک مرکزی، اعضای هیأت علمی دانشگاه ها، مدیران ارشد سیستم بانکی و دیگر کارشناسان و صاحب نظران حوزه پولی و بانکی کشور است. همینطور ده گزارش پژوهشی به سفارش دبیرخانه همایش تهیه شده که در شروع نشست های تحلیلی عرضه خواهد شد.
او همینطور از برگزاری یازده کارگاه آموزشی در طول دو روز همایش اطلاع داد و اظهار داشت: این کارگاه ها به موضوع هایی مانند نظارت پیشینی بر افتتاح حساب و تراکنش های بانکی، سیاستگذاری پولی در شرایط ناترازی بانک ها، روش های تأمین مالی در قسمت نفت و گاز، نظارت بر تعهدات ارزی، پروژه اتصال شتاب ایران به شبکه میر روسیه، مدیریت یکپارچه ریسک در بانک مرکزی، بهره برداری از فناوری های SupTech و RegTech، چالش های قانونی در راه تنظیم گری بانکی، بازطراحی مدل کسب و کار بانکی، ابزارهای نوین تأمین مالی زنجیره تولید و جایگاه نظارت فقهی در قانون بانک مرکزی می پردازد.
پرویزیان در انتها به بخش مقالات علمی اشاره نمود و اظهار داشت: از مجموع ۱۶۵ مقاله ارسال شده به دبیرخانه، ۳۰ مقاله پذیرفته شده که از این میان، ۱۸ مقاله به شکل شفاهی عرضه و ۱۲ مقاله هم در مجموعه مقالات همایش منتشر خواهد شد.
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب