بررسی سه جانبه ایران، آذربایجان و روسیه برای گسترش زیرساخت های حمل ونقلی
به گزارش دکور پرداز، رییس مرکز امور بین الملل وزارت راه و شهرسازی از حضور وزیر راه و شهرسازی در کشور آذربایجان و دیدار با مقامات کشور روسیه و آذربایجان در راستای تکمیل کریدور شمال_ جنوب و تقویت زیرساخت ها اطلاع داد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - امین ترفع رئیس مرکز امور بین الملل وزارت راه و شهرسازی با اشاره به این که جلسه سه جانبه ایران، روسیه و آذربایجان در باکو برگزار می شود اظهار داشت: در این نشست، روسای کمیسیون مشترک آذربایجان، روسیه و ایران حضور خواهند داشت و در مورد همکاریهای سه کشور در کریدور شمال-جنوب صحبت خواهند کرد.
وی افزود: در این نشست همکاری در حوزه حمل و نقل، ترانزیت، بهبود زیرساخت ها انجام می شود اظهار داشت: برای روان سازی حمل و نقل در مرزهای مشترک (ایران و آذربایجان، آذربایجان و روسیه) هم در این نشست تبادل نظر های لازم صورت می گیرد.
وی اشاره کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم در این نشست بررسی ایجاد کریدور انرژی بین سه کشور در حوزه برق و همکاریهای دو جانبه با نخست وزیر آذربایجان و نخست وزیر روسیه است.
وی درباب پروژه های مشترک بین سه کشور هم اظهار داشت: پروژه رشت-آستارا یکی از مهم ترین پروژه های مهم کشور است که پیشرفت قابل توجهی در حوزه تملک اراضی آن صورت گرفته و کوشش برای تسریع در عملیات اجرائی آن در حال انجام می باشد.
ترفع اظهار داشت: روز سه شنبه، مقامات سه کشور به آستارا در ایران سفر خواهند کرد و از پایانه جدید آستارا و جاده های درحال ساخت در آستارا، پایانه ریلی آستارا، همچنین پروژه راه آهن رشت-آستارا و پایانه مرزی آستارا بازدید خواهند کرد و در صورت نیاز، دستورات موردنیاز برای تسریع در روند حمل و نقل و پروژه های مشترک بین سه کشور صادر خواهد شد.
وی اشاره کرد: این جلسه به بررسی همکاریهای سه جانبه در حوزه حمل و نقل، ترانزیت و انرژی می پردازد و پروژه های مهمی مانند رشت-آستارا را دنبال می کند. مقامات همین طور از زیرساخت های جدید در آستارا بازدید خواهند کرد و در صورت لزوم، اقداماتی برای تسریع در پروژه ها انجام خواهند داد.
منبع: decorpardaz.ir
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید