دکورپرداز
دکور پرداز

رونق ترانزیت جاده ای از قلمرو ایران عبور حدود 14 میلیون تن کالا طی سال جاری

رونق ترانزیت جاده ای از قلمرو ایران عبور حدود 14 میلیون تن کالا طی سال جاری

به گزارش دکور پرداز، مدیرکل دفتر ترانزیت بین المللی سازمان راهداری اظهار داشت: از شروع سال جاری تا پایان دی، ۱۳ میلیون و ۸۵۲ هزار و ۹۰۵ تُن کالا از مرز های زمینی کشورمان ترانزیت شده است.


باشگاه خبرنگاران جوان - جواد هدایتی مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اظهار داشت: از آغاز امسال تا پایان دی، ۱۳ میلیون و ۸۵۲ هزار و ۹۰۵ تُن کالا از مرز های زمینی کشورمان ترانزیت شده است. این حجم از ترانزیت جاده ای کالا با انجام ۶۲۴ هزار و ۵۵۰ سفر ناوگان حمل و نقل بین المللی از قلمرو کشورمان صورت گرفته است.
وی بیان نمود: در همین مدت، ۱۱ میلیون و ۱۲۲ هزار و ۴۹۸ تُن کالا با انجام بالاتر از ۴۶۴ هزار سفر ناوگان حمل و نقل کالا از کشور صادر و دو میلیون و ۱۰۵ هزار و ۳۵۴ تُن کالا نیز با انجام قریب به ۹۶ هزار سفر ناوگان فعال در این زمینه وارد کشور شده است.
مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی از فعالیت ۲۹۴۴ شرکت در عرصه حمل و نقل بین المللی کالا و ۶۸ شرکت و شعبه در بخش حمل و نقل بین المللی مسافر در سطح کشور آگاهی داد.
هدایتی اشاره کرد: با تلاش ۶۳ هزار راننده حرفه ای و استفاده از ۵۱ هزار دستگاه ناوگان در عرصه حمل و نقل عمومی با میانگین عمر کاری ۱۲ سال، کار جابه جایی کالا و مسافر در خطوط بین المللی بدون وقفه در حال انجام می باشد.
وی اضافه کرد: حالا با فعالیت ۲۶ پایانه مرزی در ۱۲ استان کشور، عملیات تبادل کالا و جابه جایی مسافر بین جمهوری اسلامی ایران و کشور های همسایه در حال انجام می باشد.
مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی با اشاره به موقعیت جغرافیایی ایران در آسیا و بازار های تجاری همسایگان آن، تاکید کرد: گسترش زیرساخت های حمل و نقل جاده ای و تقویت خدمات لُجستیکی می تواند به افزایش رونق ترانزیت کالا از قلمرو کشورمان کمک نماید.
منبع: سازمان راهداری

منبع:

1404/11/19
10:20:13
0.0 / 5
18
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

دکور پرداز
decorpardaz.ir - مالکیت معنوی سایت دكور پرداز متعلق به مالکین آن می باشد