عباسی:
باید چراغ مکتب اقتصادی که دولت به آن اعتقاد دارد روشن شود
یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: باید چراغ مکتب اقتصادی که تیم اقتصادی دولت سیزدهم به آن معتقد هستند روشن گردد و هر کدام از بخش های اقتصادی اعلام کنند چه برنامه ای را دنبال کرده و در انتها دولت هم چه دستاوردی را به کشور تحویل می دهند.
فریدون عباسی در گفتگو با ایسنا، ضمن اشاره به مهم ترین اولویت هایی که در دولت سیزدهم باید دنبال شود، بیان نمود: مساله اشتغال یکی از اولویت هایی است که مردم به آن فکر می کنند. امروز در هر خانه ای تعداد زیادی افراد بیکار هستند بخصوص از قشر تحصیل کرده. این افراد دارای تحصیلات مختلفی هستند از مقطع کاردانی تا مقطع دکتری داریم که در دانشگاه های مختلف تحصیل کردند اما جامعه متناسب با تخصص این افراد برای آنان کار ندارد.
وی در ادامه اظهار نمود: از طرفی علاوه بر این که برای این افراد کار وجود ندارد، تسهیلاتی هم در اختیار این افراد برای اشتغال زایی قرار نمی گیرد. متاسفانه شرایطی هم فراهم نشده که این افراد بتوانند برای خود شغل به وجود آورند. وام هایی که برای خود اشتغال زایی هم در نظر گرفته شده هم دارای بروکراسی بوده و هم کفایت نمی نماید. پیشنهاد بنده این است تا مراکزی ایجاد شود تا دولت به آنها اطمینان کرده و تسهیلات را در اختیار این مراکز قرار دهد تا با عنایت به نیازهای کشور اشتغال زایی کنند.
نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: انتظار می رود دولت در حوزه کسب و کار سرمایه گذاری کند و افراد به کار گرفته شوند و سپس بعد از کسب دانش لازم به صورت بخش خصوصی رهاسازی شوند. یعنی دولت خدمات کسب و کار ارائه نماید. پس مساله اشتغال نخستین مساله ای است که دولت باید به آن توجه داشته باشد. مساله دیگری که دولت باید به آن توجه داشته باشد بحث آسفالت و قیر است. مدت ها است که مردم بخصوص در روستاها چشم به انتظار آسفالت راه ها و کوچه ها هستند. دولت باید به صورت انقلابی و قاطع تصمیم گرفته و تعیین کند تا چند میلیون قیر به صورت مجانی برای اجرای این امر در اختیار وزارت نفت قرار گیرد.
وی در ادامه تصریح کرد: خود راه اندازی نهضت آسفالت راه ها در کشور سبب اشتغال زایی خواهد شد. از طرفی امیدواری در مردم به دنبال یک فعالیت عمرانی در کشور ایجاد خواهد شد. مساله بعدی پروژه های نیمه تمام کشور است. بسیاری از پروژه ها در کشور کلید خورده و الان باید تمام شود. بخصوص پروژه هایی که گرفتار عقب ماندگی زیادی هستند نه پروژه هایی که بیشتر از ۷۰ درصد پیشرفت داشتند. چون که این پروژه ها تا حالا از هر روشی از پول های کشور استفاده کردند اما برخی دیگر جلوی پیشرفت شان گرفته شده است. بخصوص پروژه های حوزه سلامت کشور نظیر بیمارستان ها. اما در یکسری از شهرستان ها به علت این که برخوردار بودند یا افرادی را در دستگاههای مختلف داشتند توانستند پروژه های خویش را پیش ببرند.
رئیس پیشین کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در ادامه اضافه کرد: باید به مناطق کم برخوردار کشور توجه ویژه شود تا مردم هم خوش بین باشند. مساله بعدی مکتب اقتصادی می باشد که دولت به آن معتقد می باشد. ما می گوییم اقتصاد مقاومتی اما سوال بنده این است که وزیر اقتصاد، معاون اقتصادی رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه بودجه به چه مکتبی معتقدند؟ آیا تفکر این تیم منسجم است و حالا برنامه اقتصادی دولت چیست؟ یعنی این چهار بخش اعلام کنند که ما یک برنامه اقتصادی داریم و از یک ماه دیگر شروع می نماییم و یک ماه مانده به پایان دولت چه دستاوردی را به کشور تحویل خواهیم داد.
وی اضافه کرد: اگر ما از یک نظریه اقتصادی مشخص پیروی نکرده و برنامه اقتصادی منسجمی تهیه نکنیم اقتصاد خویش را به صورت ملوک الطوایفی اداره خواهیم کرد. این مواردی است که دولت باید با اولویت به آنها توجه داشته باشد.
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب