دکورپرداز
دکور پرداز
ترك تبریزی در همایش بانكداری الكترونیكی و نظام های پرداخت:

ارز دیجیتال بانک مرکزی کارگشا و تحول آفرین خواهد بود

ارز دیجیتال بانک مرکزی کارگشا و تحول آفرین خواهد بود

به گزارش دکور پرداز، نایب رئیس هیات مدیره بانک تجارت ضمن اشاره به این که ارز دیجیتال بانک مرکزی می تواند کارگشا و تحول آفرین باشد، لزوم توجه به مشتریان در هنگام اجرای این طرح را مورد تاکید قرار داد.



به گزارش دکور پرداز به نقل از اداره روابط عمومی و ارتقا سرمایه اجتماعی بانک تجارت، مرتضی ترک تبریزی در نشست تخصصی ارز دیجیتال، توسعه و به کارگیری آن در اکوسیستم مالی ایران که عصر نخستین روز همایش بانکداری الکترونیکی و نظام پرداخت برگزار شد بر لزوم استفاده از تجارت مشتریان در جریان حرکت به سمت دیجیتالی شدن و ارزش آفرینی تاکید نمود.
وی با اشاره به اینکه ارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) تکنولوژی جدیدی است که به تمرین و مشارکت نیاز دارد اظهار داشت: با درگیر شدن بخش های اقتصادی و مالی بانک مرکزی باید زیرساخت های لازم برای به ثمر نشستن این مهم، آماده شود؛ اما آنچه در این عرصه اهمیت دارد توجه به پیشگیری از ایجاد هزینه برای بانک هاست.
نایب رئیس هیأت مدیره بانک تجارت اضافه کرد: ارز دیجیتال بانک مرکزی بدون شک در خلق ارزش، تحول دیجیتال و احراز هویت نقش مهمی دارد اما باید بگونه ای در اختیار مشتریان قرار گیرد که بازخورد منفی و پس زدگی ایجاد نکند؛ به عبارت دیگر باید در جایی از این اقدام جدید بهره برد که پیش برنده باشد.
ترک تبریزی ضمن اشاره به نقش نظارتی سامانه های بانک مرکزی در حوزه ارز دیجیتال اظهار داشت: در صورت مشخص شدن جای درست استفاده از ارز دیجیتال بانک مرکزی و تجهیز درست تیم ها در این راستا، بدون شک اقدامی کارگشا در عرصه پولی و بانکی کشور صورت خواهد گرفت.
نایب رئیس هیأت مدیره بانک تجارت از اعلام آمادگی این بانک برای اجرای طرح ارز دیجیتال بانک مرکزی اطلاع داد و اظهار داشت: برای اجرای این طرح یکی از شرکتهای بانک تجارت مأمور شده تا پشتیبانی های لازم را صورت دهد؛ علاوه بر این، یک شرکت هم در مبحث بیزینس طرح وارد شده است.
ترک تبریزی افزود: در مجموعه بانک تجارت سعی شده تا همراهی خوبی با بانک مرکزی صورت گیرد؛ در همین راستا پروژه به خوبی پیش رفته و بخش عملیاتی هم به مرور درحال انجام عملیات هاست.
نایب رئیس هیأت مدیره بانک تجارت با تکیه بر لزوم راه اندازی شبکه CBDC بر مبنای خواست و علاقمندی مشتریان اظهار داشت: با اجبار کاری از پیش نمی رود چون که از جانب مشتریان بازخورد مناسبی دریافت نخواهد شد. بعنوان نمونه میتوان به تکنولوژی کیف پول اشاره نمود که سال هاست راه اندازی شده اما هنوز، مشتریان از کارت بانکی استفاده می نمایند و به اپلیکیشن ها بی توجه هستند.
محمدرضا مانی یکتا مدیر اداره نظارت بر نظام های پرداخت بانک مرکزی بعنوان رئیس این پنل تخصصی اظهار داشت: در ایران برای ریال دیجیتال اقدامات اولیه از سال ۹۷ بیشتر با جنبه اقدامات فنی شروع شد. با عنایت به مسائلی مانند مدیریت چالش های اقتصادی در پرداخت های خرد، سبب شد تا پروژه مشترکی با عنوان رمز پول بانک مرکزی معرفی شود و کار مطالعاتی گسترده در بانک مرکزی هم برای آن از قبل آغاز شد.

1401/12/03
08:04:10
0.0 / 5
344
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
دکور پرداز
decorpardaz.ir - مالکیت معنوی سایت دكور پرداز متعلق به مالکین آن می باشد