دکورپرداز
دکور پرداز
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:

محیا زنجیره تولید را به رسمیت شناخت

محیا زنجیره تولید را به رسمیت شناخت

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: جهت گیری بانک صادرات ایران در استفاده از طرح محیا جهت گیری درستی است ومدل عرضه شده در این طرح یک مدل زنجیره ای است.


به گزارش دکور پرداز به نقل از بانک صادرات ایران، علی آقامحمدی در مراسم رونمایی از طرح مانع زدایی و حمایت یکپارچه از تولید بانک صادرات ایران، «محیا» ضمن پشتیبانی از این طرح، پیشنهاد کرد بانک صادرات ایران با استفاده از ظرفیت های محیا، تأمین مالی زنجیره ای برای مشتریان بزرگ و خاص خویش را که در راه رونق تولید هستند سامان دهی کرده و برای آن واحدی مستقل ایجاد نماید و به صورت متمایز به آن بپردازد. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تکیه بر اینکه سال قبل بانک صادرات ایران تأمین کننده اصلی طرح های پتروشیمی کشور بود که با هدف داخلی سازی ۸۵ درصدی در این صنعت انجام شد، اظهار نمود: سوددهی بانک صادرات ایران در سال گذشته، نشان داده است که بانک در راه درستی قرار گرفته است. رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه بانک صادرات ایران مسئولیت هایی اجتماعی هم به عهده دارد، اضافه کرد: پشتیبانی از اقشار ضعیف توسط بانک صادرات ایران بعنوان عاملی برای تحریک تقاضا گام مهمی در راه کمک به مردم و مکمل زحمات انجام شده است. علی آقامحمدی در این مراسم با تحلیل شرایط رشد اقتصادی سال آینده و بررسی صنایع مختلف، نرخ رشد اقتصادی سال آینده را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: خبر خوش، خروج از رکود و رشد اقتصادی برای سال آینده است که در این حوزه میتوان بحث کرد. وی تصریح کرد: وجود ظرفیت های خالی فراوان، امکان توسعه صادرات، جایگزینی واردات و مهم تر از همه افزایش بهره وری، از زمینه هایی است که می تواند رشد اقتصادی سال آینده را تشدید کند. به قول این مقام مسئول بر مبنای مطالعات انجام شده، نرخ رشد حداقل پنج درصدی را میتوان از محل سرمایه حاصل از بهره وری به دست آورد. این ظرفیت وجود دارد و امکان آن فراهم است. وی در همین زمینه اضافه کرد: ظرفیت های دارای رشد مثبت برای سال آینده در کشور شامل بخش های کشاورزی، استخراج نفت و گاز، معدن، پتروشیمی، فلزات، لوازم خانگی، خودرو، ساختمان، مسکن و حمل و نقل هستند و بخش هایی که احتمالاً رشد منفی را تجربه خواهند کرد؛ شامل بازرگانی، خدمات عمومی و سایر خدماتند و یکی از موانع مهم برای رشد مثبت، توسعه نیافتگی بازارها و زیرساخت های تأمین مالی است که این مسئله نیازمند یک تدبیر است.
آقامحمدی اظهار داشت: مانده تسهیلات بانکی به تولید ناخالص داخلی از ۵/۰ به ۹/۰ پارسال با قدری کاهش به ۸۵/۰ رسیده و این نشان دهنده آن است که حرکت به سمت جلو نبوده و باید به این ظرفیت توجه کرد. وی با اشاره به اینکه بانک نمی تواند رقیب بازار سرمایه باشد، به نقش بازار سرمایه هم اشاره نمود و اضافه کرد: بانک باید شریک و همکار بازار سرمایه باشد و به علت ماهیت و ظرفیت آنها باید در کنار هم تأمین مالی مورد نیاز واحدهای تولیدی را انجام دهند؛ چونکه تأمین مالی طولانی مدت توسط یک بانک تجاری امکان پذیر نیست.
آقامحمدی ریسک پذیری مردم ایران را فرصتی مثبت ارزیابی و تصریح کرد: این ظرفیت باید به نحو صحیحی هدایت شود و مثبت بماند تا مردم زیان نبینند. وی با اشاره به اینکه باید در مورد شرایط پساتحریم چاره اندیشی نماییم، با بیان این پرسش که برای این کار چه آمادگی هایی داریم؟، اظهار نمود: عکس العمل کشور به فشارهای دوران تحریم واکنش فعالانه ای بوده و با راه اندازی تولید و جایگزینی واردات در زنجیره های اقتصادی تحول بوجود آورده است و این شرایط قابل مقایسه با گذشته نیست. مزیت ها شناخته شده و در راه درستی حرکت کرده است. ازاین رو در پسا تحریم نباید به عقب برگشت و واردات گسترده انجام داد. آقا محمدی امضای سند جامع همکاری با چین را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: این فرصت نباید باعث شود تا مدل کارخانه داری سابق را ادامه دهیم و صنعتگر نشویم. وی چهار میلیارد دلار واردت در حوزه صنعت خودرو را مورد گلایه قرار داد و اضافه کرد: خیلی از قطعات خودرو با یک پلت فرم معین امکان تولید دارد و باید این قطعات در تیراژ بالا تولید شود. آقامحمدی همینطور ضمن اشاره به ظرفیت صادرات اظهار داشت: واحدهای تولیدی باید با یک استراتژی صحیح در کنار هم مجموعه و زنجیره ای صحیح را تشکیل دهند و از تولید زیرپله ای اجتناب شود. این مقام مسئول خواهان ایجاد بسته تأمین مالی برای واحدهای تولیدی شد و ابراز کرد: نابسامانی و آشفتگی در بخش های خودرویی با اتکا بر تدوین بسته های تأمین مالی برطرف شده و قطعه سازان هم اکنون مشغول به کار هستند. وی ادامه داد: درک صحیح از تولید مهم و نوع تعامل برای پشتیبانی از تولید مهم تر از اعداد و ارقام است و در اینجا مدل حاکمیت اقتصادی اهمیت بسیار پیدا خواهد نمود. تولیدکننده به حمایت ما مطمئن خواهد بود و در نوسانات قیمت ارز هم به او کمک خواهیم کرد و بانک باید با او همراهی کند. این مقام مسئول با تکیه بر اینکه باید تولیدکنندگان خوشنام و متعهد را پوشش داد، تصریح کرد: باید به تولیدکنندگان خوشنام خدمت مناسب عرضه کرد و نگاه بانک صادرات ایران برای پشتیبانی از تولید نگاه درستی است که تولیدکنندگان کشور به این نگاه جواب مثبت خواهند داد. رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری اضافه کرد: نظام فروش و توزیع یک مسئله جدی در کشور است و باید به زنجیره تولید در واحدهای کوچک و برندهای بزرگ کمک نماییم. برند مهم می باشد و بانک باید از واحدهای عرضه دهنده زنجیره خدمت به بخش های بزرگ تر تولیدی پشتیبانی کند. ایشان در ادامه اظهار نمود: کمک به بورسی شدن همه شرکت ها باعث شفافیت در تعیین اعتبار و تسهیل همکاری بانک با این شرکت ها خواهد بود.

1400/01/24
14:48:50
0.0 / 5
1397
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
دکور پرداز
decorpardaz.ir - مالکیت معنوی سایت دكور پرداز متعلق به مالکین آن می باشد