از ۲۹ تیر ماه تا ۳ مردادماه؛
        شعب بانكهای دولتی و خصوصی در استان های تهران و البرز تعطیل هستند
         
        به گزارش دکور پرداز بانک مرکزی اعلام نمود که کلیه شعب بانکهای دولتی و خصوصی در استانهای تهران و البرز تعطیل هستند.
        
        به گزارش دکور پرداز به نقل از مهر، بانک مرکزی در اطلاعیه ای اعلام نمود: تمامی شعب بانکهای دولتی و خصوصی در استانهای تهران و البرز از روز سه شنبه مورخ ۲۹ تیر ۱۴۰۰ تا آخر روز یکشنبه مورخ ۳ مرداد ۱۴۰۰ تعطیل هستند. 
در این اطلاعیه آمده است: به اطلاع هموطنان گرامی می رساند بر مبنای مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، کلیه شعب بانکهای دولتی و خصوصی در استانهای تهران و البرز از روز سه شنبه مورخ ۲۹ تیر ۱۴۰۰ تا آخر روز یکشنبه مورخ ۳ مرداد ۱۴۰۰ تعطیل می باشد. 
بر این اساس با توجه به فعالیت سایر شعب بانک ها در استانهای دیگر و در جهت تسهیل مبادلات مالی مشتریان، سامانه های پرداخت بین بانکی نظیر ساتنا و پایا به جز روز جمعه مورخ یکم مرداد ۱۴۰۰، فعال بوده و مشتریان محترم می توانند با استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک مبادرت به انجام تراکنش های غیر حضوری نمایند.
 منبع: decorpardaz.ir
        
                    
                    
                    
                    
            
      
            
        
	
                
                
                    
                     مطلب را می پسندید؟
                    
                    
                        (0)
                    
                    
                     
                        (0)
                    
                     
                    
                
                
                
                
                
                    
            
 
       
             تازه ترین مطالب مرتبط
        
        
       
             نظرات بینندگان در مورد این مطلب
        
            
                
                
            
        
             لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید